#
Tilbehør til heste

Hestetilbehør

Hestebehov fra Zoobio - Høj kvalitets Accessoirer til heste produkter til rabatpriser. Vælg dit Tilbehør til heste mærke og bestil belejligt online

Gå på opdagelse i vores udvalg af Accessoirer til heste

Top-mærker og Producenter Tilbehør til heste

Vores Bestseller

Tilbehør - Kæmpe udvalg til stærke priser

Rebgrime og træktov til Heste

Et perfekt siddende rebgrime og et pålideligt træktov er en del af det grundlæggende udstyr når man ejer en hest, og det tilbyder dig og dit dyr komfort og sikkerhed. Det er vigtigt at disse produkter er i høj kvalitet, så du kan styre dit dyr i alle situationer. Lukkemekanismen i rebgrimen bør være af god kvalitet, kunne lukkes stramt og ikke genere din hest når den har den på. Med den rigtige rebgrime og træktov til en hest, kan du hurtigt tage din hest til dens bås, til dens stald eller binde den sikkert og nemt. Individuelle træktov rebgrimer er fremragende til grundlæggende træning, og leverer altid hvad de lover.

Bestil Træktov og Rebgrimer til Heste fra Zoobio

Leder du efter den rigtige rebgrime og det rigtige træktov? Så er du kommet til det rigtige sted hos Zoobio. Du vil finde et bredt udvalg af forskellige modeller fra top mærker. Mens rebgrimen bør være lavet af robust materiale, bør størrelsen kunne justeres individuelt og lukkemekanismen bør sidde der sikkert, tovet bør være stabilt og robust. Den må ikke kunne gå i stykker hvis hesten går i panik og løber. I Zoobio's online butik vil du finde særligt sikre dobbelt flettede træktov. De føles fremragende i din hånd, og de har en panik krog, som har en speciel låseteknik, som kun kan løsnes med hånden. De enkelte rebgrimer er forskellige i størrelsen, såvel som i bredde og farve, så du kan finde den rigtige rebgrime fra små ponyer til store hesteracer. Hvis du kan lide at have en matchende rebgrime og tov, så er sæt det rigtige valg for dig.