#
Legeting til katte

Kattelegetøj

Køb billige mærker Legeting til katte nu online. Hos Zoobio tilbyder vi et enormt udvalg af TOP Katteleg mærker. Bestil alt til din kat på ét sted, nemt og bekvemt i Kattelegetøj vores online-butik.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Legetøj til katte

Top-mærker og Producenter Legeting til katte

Vores Bestseller

Legetøj - Kæmpe udvalg til stærke priser

Som regel har katten ingen mulighed for at bevæge sig frit, og derfor syder den sin overskydende energi af ved at skærpe sine kløer på møbler og tapet, gardinerne og irritere deres ejere på andre måder. Hvis du vil undgå denne adfærd hos din kat, kan du tilbyde den særlige legetøj til katte. Disse produkter hjælper med at holde kattens muskler i form, udvikle dens smidighed og forbedre koordineringen. Desuden vil katten ikke kede sig med dette interessante tilbehør, når den er alene hjemme.

Legetøj til katte: typer og egenskaber

Der er forskellige tilbehør, der kan gøre vores frække katte glade. De mest populære er følgende produkter:

  • Mus. Disse er produkter lavet af stof, plast, pels, gummi, sisal, etc. Katten kan bruge en masse tid og energi på at forsøge at fange sådanne former for "byte". Der er forskellige modeller af dette legetøj. Trixie tilbyder mus på en fjeder og andre, der nemt kan bindes til et dørhåndtag.
  • Bolde. De er simpelt legetøj, som de fleste katte elsker. De er som regel lavet af plastik, gummi og plys. Og sisal bolde sælges for eksempel under navnet "Pitti". Dette legetøj er både sjovt og praktisk: katte bruger dem som små kradse bolde. Masser af katte vil også gerne have bolde med klokker indeni.
  • Vipper. Det er bånd, fjedre, kugler eller andre små genstande, som er fastgjort til et reb eller en pind. Disse produkter er tilgængelige i produktet rækken fra Europet-Bernina, Pitti og flere andre. Normalt er dette legetøj beregnet til at lege med sammen med ejeren, men der er nogle undtagelser. For eksempel er der automatiserede kat vipper drevet af batterier fra mærket Trixie.
Nu kan du også købe forskellige former for interaktive legetøj til katte. Producenterne tilbyder:
  • Foderlabyrinter og bolde til godbidder. Sådanne produkter kan fås I produktserie fra Savic og andre mærker. Disse produkter udvikler kattens intelligens. For at få fat I godbidden, så skal kæledyret være klogt og gøre en indsats.
  • Legetøjsæsker med bolde eller mus, som med poterne kan skubbes gennem specielle huller. Sådanne produkter, for eksempel, fra varemærket Starmark, er en fremragende måde at underholde dit kæledyr på.
  • Aktivitetstunneler. Katte elsker disse originale stof eller pels tunneler, som er monteret på en ramme . De kan være op til 50 centimeter lange eller længere. For eksempel, så inkluderer Trixie produktserien 125 centimeter lange tunneler.
Hvad skal du overveje, når du vælger kattelegetøj?

Først og fremmest skal legetøjet være sikkert for din kat. Næsten alt legetøj vil sikkert ende i kattens mund, så du bør vælge produkter uden små dele, der kan sluges. Det er også vigtigt, at legetøjet ikke har nogen skarpe dele, der kan skade din kat.

Mange katteejere tænker på hvordan de kan vælge det legetøj som katte vil kunne lide. Tilbyd alternativer til din kat og se dens reaktion. På denne måde kan du finde ud af hvilke legetøj din kat finder mest underholdende.

Zoobio: det eneste sted at købe det bedste kattelegetøj på

Vores online butik tilbyder et bredt udvalg af varer til at variere kattens liv. Du behøver ikke at bruge tid på at lede efter produkter i forskellige butikker længere. Alt du skal bruge for at underholde din kat findes på Zoobio. Hos os kan du købe legetøj til katte med forskellige præferencer til en lav pris. Vi tilbyder ikke kun lave priser på alle vores produkter, men også regelmæssige særlige tilbud og rabatter. Overrask din kat - bestil kattelegetøj af høj kvalitet hos Zoobio.