#
Sera

Dyreartikler fra Sera

Sera Producent af produkter til dyr introducerer sig selv. Du kan finde ud af mere om mærket her Sera og deres produkter til kæledyr. Zoobio tilbyder dig gode priser på alle produkter fra producenten Sera.

KATEGORIER

Sera tilbehør til dyr online-butik

Information om producenten af Sera dyretilbehør

Firmaet Sera beskæftiger sig med at producere dele til akvarier. Mærket blev skabt i Tyskland for 40 år siden. Firmaet fik fra starten af ry for at være innovative. I starten af 70’erne blev den særlige fremgangsmåde til sublimering, tørring af græsningsarealer, opfundet. Produktet blev fremstillet på en sådan måde, at det kunne opbevares ved stuetemperatur i lang tid, uden det tabte næringsværdi. Siden da har firmaet Sera konstant udviklet og udvidet deres produktrække. I dag er firmaets hovedkvarter placeret i Heinsburg, Tyskland. Produkter fra dette mærke er i en kategori i førsteklasse og den højeste kvalitet.

Sera produkter

Produktserien fra Sera har mere end 200 dele til akvarier, havedamme og terrarier.

Firmaet producerer de følgende varetyper:

  • Foder: Der er basisserien og den specialiserede serie (til forskellige slags fisk) og også tilsætninger i form af vitaminer.
  • Vandbehandlingssystemer: Specialiserede medicinske produkter til alle stadier af forberedelse af vand findes i denne kategori (fra oxygenberigelse forud for normalisering af den biologiske struktur).
  • Medicinsk behandling af planter. Det er forskellige typer af mineralsk gødning.
  • Algeacider. Disse er meget effektive behandlingsformer, der hjælper med at kontrollere væksten af vandplanterne i akvarier og damme.
  • Udstyr. Filtre, pumper, lys, varme og andet akvarieudstyr er en del af denne kategori.
  • Medicin. Disse vil effektivt hjælpe mod sygdomme hos fisk.

Desuden producerer Sera fuldt udstyrede akvarier og terrarier og laver også stativer og kabinetter.

Fordele ved Sera produkter

Dele fra Sera er højt effektive, hvilket betyder de er udviklet af professionelle. Firmaet foretager løbende egen forskning og udvikler innovative produkter, efterspurgt ikke kun af akvarieejere. For eksempel er filtermaterialet udviklet til biologisk vandrensning af Sera blevet en del af rumprogrammet i USA:

Alle dele fra dette mærke er lavet med det formål at skabe forhold så tæt på naturens som muligt for beboerne under vand. Medicinen er helt sikker at bruge for dyrenes helbred. Og til at skabe miljøet, bliver kun undersøgte og sikre materialer benyttet.

Køb Sera online

I Zoobios onlineforretning vi det være muligt for dig at købe produkter fra Sera til ed bedste priser. Dette varer er perfekt passende til all typer af akvarier, terrarier og damme. Gå ikke glip af muligheden for at gøre en god forretning, afgiv en ordre hos Zoobio med det samme!