#
Gnaverfoder

Gnaver- og Smådyrsfoder

Online-butik til Gnavere og småkæledyr mad kaniner, hamstere, marsvin, mus og andre små dyr. Zoobio tilbyder ekstremt attraktive priser til dine små dyr på Gnaverfoder .

Gå på opdagelse i vores udvalg af Gnavere og småkæledyr mad

Top-mærker og Producenter Gnaverfoder

Vores Bestseller

Gnaver- og Smådyrsfoder - Kæmpe udvalg til stærke priser

Til trods for deres lille størrelse, så har kæle gnavere brug for en stor portion opmærksomhed og pleje. De skal selvfølgelig også have det rigtige at spise. Mange producenter tilbyder gnaverfoder af høj kvalitet. En velvalgt diæt sørger for, at dyret får de nødvendige næringsstoffer i afvejet mængder. Det hjælper kæledyret med at forblive sund og aktiv.

Hvilke typer foder findes der til gnavere

Foderkravene hos disse dyr afhænger meget af, hvilken race der er tale om. Mange producenter producerer foder til bestemt racer:

 • marsvin;
 • hamstere;
 • rotter;
 • mus og ørkenrotter
 • deguer
 • chinchillaer og andre.

På trods af at der ikke findes universal foder til små gnavere, så er der også produkter, som passer til adskillige arter. Det er eksemplet på foderet til kaniner og marsvin er lavet af mærket JR Farm og til Chinchillaer og deguer - af mærket Versele-Laga. Afhængig af fremstillingsmetode. Alt efter produktionsmetode kan man opdele foderet i forskellige kategorier:

 • Miks af naturlige ingredienser. Disse indeholder frø, frugter,  grøntsager og andre komponenter der nødvendige for bestemte gnaver arter. I særdeleshed rottefoder kan indeholde melorme, rejer og andre kilder til animalsk protein. JR Farm producerer foder blandinger til gnavere af høj kvalitet.
 • Granuleret mad. Ingredienser i disse produkter findes i pilleform. Dette er den bedste løsning til den kræsne gnaver. Når maden bliver serveret på denne måde, kan gnaveren ikke sortere i maden, men skal i stedet spise det hele da den ikke kan sortere noget fra. Takket være denne foderform, er der en større chance for, at de vil tilstrækkelig af de rette næringsstoffer. Versele-Laga tilbyder granuleret foder af højeste kvalitet.

Nogle producenter laver foder til unger. Beaphar laver fx. foder til unge marsvin.

Hvordan skal du vælge
 1. Overvej hvad dit kæledyr kan lide. Mad skal ikke kun være sundt men også lækkert.For eksempel kan det være, at dit marsvin kan lide gulerødder, prøv at give den foder, som indeholder netop det ingrediens. Producenterne har mange forskellige varianter, så du kan helt sikkert finde noget, som din gnaver kan lide.
 2. Vær opmærksom på, at forskelligt foder til gnavere kan findes i forskellige pakker. Det kan være praktisk at prøve sig frem med en lille pakke. På den måde kan du være sikker på, at dit kæledyr kan lide det før du køber de større. Det vil spare dig for besvær og du kan i stedet købe større ind af det rigtige mad og spare penge på levering.
 3. Hvis dit kæledyr har helbredsproblemer, bør du tale med din dyrlæge om kosten. Specialisten vil afgøre, om diæten kræver tilpasning.
Alt du skal bruge findes på Zoobio

Kan foder af høj kvalitet være billigt? Ja, det kan det, hvis du køber det fra Zoobio. Vi tilbyder produkter fra verdens mest kendte producenter - og til en god pris. Bestil dit foder igennem os. Det vil både være godt for dit kæledyr og din pengepung.